Het-Gezondheidsplein.nl

Alles op het gebied van voeding , verzorging en gezondheid

Omdat het zaterdag 4 februari 2017 Wereldkankerdag is, geeft KMI Mammacare alle klanten aan de winkel op vrijdag 3 februari een roos cadeau.

Om stil te staan bij degene die kanker heeft of om de naasten te steunen. Want kanker raakt niet alleen degene die ziek is maar óók diens gezin, familie, vrienden en andere naasten. De ontvanger van de roos mag deze zelf houden of cadeau geven aan iemand die een steuntje in de rug verdient. De winkel van KMI Mammacare aan de Koekoekslaan 2a is op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur geopend.

Veel impact

Dit jaar staan de naasten centraal op Wereldkankerdag: partners, ouders, kinderen, familie, vrienden, kennissen of buren die zorgen voor iemand met kanker. Ook op hún leven heeft de ziekte een enorme impact. KMI Mammacare is regionaal dé winkel voor uitwendige borstprotheses en protheselingerie. Vanuit die optiek komt het team dagelijks in contact met vrouwen met borstkanker en aanhoort regelmatig hun verhalen. Om juist die mensen en hun naasten een hart onder de riem te steken, deelt KMI Mammacare vrijdag 3 februari de rozen uit. De winkel is op werkdagen van 09.00 tot 17.30 uur geopend.

Over KMI Mammacare

KMI Mammacare is dé winkel voor vrouwen met borstkanker in de regio Utrecht. De winkel met borstprotheses, lingerie, badmode en oedeemtherapie organiseert jaarlijks een modeshow en een verwendag voor vrouwen met borstkanker. KMI Mammacare is SEMH gecertificeerd, wat inhoudt dat KMI rechtstreeks bij alle verzekeraars kan declareren. Ook is KMI Mammacare aangesloten bij de Belangen Vereniging van Borstprothese Leveranciers, de BVBL. De winkel van KMI Mammacare, de winkel in thuiszorgproducten KMI Home Care en het centrum voor huidtherapie zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

advertenties