Het-Gezondheidsplein.nl

Alles op het gebied van voeding , verzorging en gezondheid

YAVIVA EXCLUSIEF IMPORTEUR VAN CHARWHITE, VOOR NATUURLIJK WITTE TANDEN

Charwhite voor natuurlijk witte tandenStralend witte tanden en een mooie lach, zónder toepassing van chemische middelen. Het lijkt ondenkbaar, maar Charwhite bewijst het tegendeel! Charwhite is 100% natuurlijk, veganistisch en niet schadelijk voor je tanden. Eco cosmetica groothandel Yaviva is exclusief importeur van dit bijzondere merk.

Yaviva is inmiddels bij velen bekend als de nummer 1 distributeur van natuurlijke en biologische cosmetica. Charwhite is de nieuwste aanwinst in de portefeuille. Een bijzonder eco merk met een prachtig verhaal.

100% natuurlijk witte tanden

Je gebit is als een visitekaartje. Met een stralende lach en witte tanden maak je direct een goede indruk. Veel mensen hebben echter last van verkleuring of vlekken op de tanden. Deze konden tot voor kort uitsluitend verholpen worden met chemische bleekmiddelen die ook veel nadelen en risico’s met zich meebrengen. Charwhite brengt daar verandering in. Dit whitening poeder is veganistisch en gaat uit van de kracht van plantaardige ingrediënten. Dat is duurzaam voor het milieu en veel gezonder voor de tanden!

Charwhite voor natuurlijk witte tanden 2Charwhite Natural Teeth Whitening Powder
Moeder Natuur weet heel goed wat ze doet. Daarom neemt Charwhite 100% natuurlijk erg serieus. Er worden geen giftige, synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediënten gebruikt. ‘Wie mooi wil zijn moet pijn lijden’ gaat niet op. Niemand heeft pijnlijke chemicaliën nodig en niemand zit te wachten op de overgevoeligheid die vaak samengaat bij het gebruik van conventionele bleekmiddelen. Charwhite zorgt voor witte tanden zonder pijn.

Meer dan alleen witte tanden
Charwhite is meer dan alleen mooie, witte tanden. Met elke Charwhite die verkocht wordt, wordt een vicieuze cirkel van armoede van een gezin doorbroken. Kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Charwhite maakt de wereld een beetje mooier.

Charwhite is onder andere verkrijgbaar bij Shizo en SoloBioMooi. De adviesverkoopprijs bedraagt € 34,95 (potje bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten).

Over Yaviva
In de Benelux is er slechts één groothandel in natuurlijke en biologische cosmetica die je écht moet kennen: Yaviva. Het doel van de mensen achter Yaviva is het vermooieren van de wereld. Met merken als Charwhite, maar ook Yverum, NVEY ECO en La fare 1789 komt dit doel steeds meer binnen handbereik. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Bekijk de complete portefeuille op www.yaviva.nl.

advertenties